Home

The Baroque Orchestra of Barcelona was created in 2010 with the desire to diffuse and exhume the music of the 17th and 18th centuries.

Composed by musicians mostly in Catalonia and specialized in the interpretation of baroque music on period instruments, the Baroque Orchestra of Barcelona offers a very wide repertoire. From Monteverdi to Carl Philip Emanuel Bach, from instrumental suites to grand masses.

SEE BIOGRAPHY →

AGENDA

logo-alargado

 

May
29
Mon
Barocco Virtuoso @ PALAU DE LA MUSICA CATALANA
May 29 @ 19:00
Barocco Virtuoso @ PALAU DE LA MUSICA CATALANA
Oriol Rosés, contratenor
Orquestra Barroca de Barcelona
Adolf Gassol, director artístic
Joan Espina, violí solista i director musical

PROGRAMA

Àries cèlebres del Barroc musical per a contratenor
A. VIVALDI: Les quatre estacions

CONCERT ÚNIC SENSORIAL, A TRAVÉS DEL SO, LA LLUM, EL COLOR I EL PERFUM

L’Orquestra Barroca de Barcelona fou creada el 2010 amb l’objectiu de difondre i donar a conèixer la música dels segles XVII i XVIII.

Integrada principalment per músics assentats a Catalunya especialitzats en la interpretació de música barroca amb instruments d’època, l’Orquestra Barroca de Barcelona ens proposa en aquesta ocasió un viatge penetrant a través de la música instrumental, la veu lírica, les llums sobre les musses, el color, i les fragàncies envoltant l’espectador com a espectacle multisensorial, amb muntatge lumíníc adaptat a cada estació de l’any i el seu corresponent perfum per a l’obra del gran compositor Antonio Vivaldi, amb una primera part interpretant les més brillants àries per a contratenor del repertori barroc, i una segona amb la sublim i immortal obra mestra de tot el Barroc instrumental, la cèlebre Les quatre estacions.

 

 

AGENDA →

NEWS

OBB at Palau

Barocco Virtuoso . Sensory travel through the sound, the light and the perfume Oriol Rosés, countertenorOrquestra Barroca de BarcelonaAdolf Gassol, art directorJoan Espina, solo violin and conductor TIKETS HERE

SPONSORS