Inicio

La Orquesta Barroca de Barcelona fue creada en 2010 con el objetivo de difundir y dar a conocer la música de los siglos XVII y XVIII.

Integrada principalmente por músicos asentados en Cataluña especializados en la interpretación de música barroca con instrumentos de época, la Orquesta Barroca de Barcelona nos propone un repertorio muy amplio que abarca desde Monteverdi hasta C. Ph. E. Bach, desde Suites hasta grandes Misas.

VER BIOGRAFÍA →

AGENDA

logo-alargado

 

May
29
Lun
Barocco Virtuoso @ PALAU DE LA MUSICA CATALANA
May 29 a las 19:00
Barocco Virtuoso @ PALAU DE LA MUSICA CATALANA
Oriol Rosés, contratenor
Orquestra Barroca de Barcelona
Adolf Gassol, director artístic
Joan Espina, violí solista i director musical

PROGRAMA

Àries cèlebres del Barroc musical per a contratenor
A. VIVALDI: Les quatre estacions

CONCERT ÚNIC SENSORIAL, A TRAVÉS DEL SO, LA LLUM, EL COLOR I EL PERFUM

L’Orquestra Barroca de Barcelona fou creada el 2010 amb l’objectiu de difondre i donar a conèixer la música dels segles XVII i XVIII.

Integrada principalment per músics assentats a Catalunya especialitzats en la interpretació de música barroca amb instruments d’època, l’Orquestra Barroca de Barcelona ens proposa en aquesta ocasió un viatge penetrant a través de la música instrumental, la veu lírica, les llums sobre les musses, el color, i les fragàncies envoltant l’espectador com a espectacle multisensorial, amb muntatge lumíníc adaptat a cada estació de l’any i el seu corresponent perfum per a l’obra del gran compositor Antonio Vivaldi, amb una primera part interpretant les més brillants àries per a contratenor del repertori barroc, i una segona amb la sublim i immortal obra mestra de tot el Barroc instrumental, la cèlebre Les quatre estacions.

 

 

VER AGENDA →

Noticias

OBB en el PALAU

Barocco Virtuoso. Viaje sensorial a través del sonido, la luz y el perfume La Orquesta Barroca de Barcelona vuelve al Palau de la Música el 29 de mayo Oriol Rosés, contratenor Orquesta Barroca de Barcelona Adolf Gassol, director artístico Joan Espina, violín solista y director musical PROGRAMAArias celebres del Barroco musical para contratenorA. VIVALDI: Las cuatro estaciones …

PATROCINADORES