BIOGRAFIA

L’Orquestra Barroca de Barcelona fou creada el 2010 amb l’objectiu de difondre i donar a conèixer la música dels segles XVII i XVIII.

Integrada principalment per músics assentats a Catalunya especialitzats en la interpretació de música barroca amb instruments d’època, l’ Orquestra Barroca de Barcelona ens proposa un repertori molt ampli que abarca des de Monteverdi fins a C. Ph. E. Bach, des de Suites fins a grans Misses.

L’ orquestra mostra una gran versatilitat, interpretant concerts de formació reduïda amb un programa de música de cambra, que pot ampliar fins a dur a terme obres d’orquestra amb cor de format més ampli.

A més d’una forta presència al paisatge cultural català i la seva participació en nombrosos concerts i festivals (Festival Internacional de l’Escala-Empúries, Festival Internacional de S’Agaró, concerts al Palau de la Música, teatre la Massa, Basílica de la Sagrada Família i l’Auditori AXA de Barcelona…), l’Orquestra Barroca de Barcelona irradia més enllà de les seves fronteres. L’OBB a enregistrat les quatre estacions de Vivaldi en un disc distribuït per Harmonia Mundi, hi ha participat en nombrosos concerts al teatre Zénith de Amiens i al teatre d’ Evian, festival de Arles Sur Tech, festival de Foix, prestigiós festival Pablo Casals de Prades i una gira a Costa Rica.